Skip to main content

Fri offert

Måleri och tapetsering

Att renovera hemma är något som de flesta förknippar med stora kostnader, men så behöver det inte nödvändigtvis vara. Ett smart och det allra mest prisvärda sättet är att måla! Måla om väggar och tak och du får ett helt nytt rum.

När du anlitar oss för att måla är du garanterad ett bra resultat. Samtidigt sparar du tid som du kan lägga på annat.


In- och utvändig målning

När du bygger om, bygger nytt eller ska renovera din bostad / arbetsplats / fritidshus kan vi utföra alla målningsarbeten. Både invändigt och utvändigt.

Invändig målning – Vi målar väggar, tak och golv i din bostad, lokal eller fritidshus i den färg du vill. Du kan även få hjälp med att måla snickerier såsom dörrkarmar, fönster, lister och räcken. Vi hjälper dig också med att ta fram rätt typ av färg och rätt kulör utifrån vad du önskar och vill ha.

Utvändig målning – Att måla om ett hus kan vara ett härligt lyft i livet eftersom det faktiskt blir en ganska stor förändring. Vi är yrkeskunniga på allt från träfasader till tegel och puts och ser till att du får den höga kvalitet på färg och måleri som krävs för att skydda huset mot väder och vind. Även här är för- och underarbetet viktigt såsom skrapning, tvättning och självklart rätt målarfärg. Här hjälper vi även till att ta fram den kulör som du önskar utifrån vad huset är målat idag.

Byggnadsmåleri

Har du precis byggt ett nytt hus, en ny stuga eller kanske en ny altan är det viktigt att jobbet blir gjort ordentligt från början, det gäller även målningen.

Kontakta oss i inledningen av ditt byggprojekt så kan vi bidra med vår expertis redan från början. Det kan räcka med att vi hjälper till med att stryka på en tålig grundmålning eller så vill du ha hjälp med allt inom måleri ända till bygget står färdigt.

Rödfärgning

Rödfärg är inte bara en husfärg, det är svensk kulturhistoria på burk. Rödfärgens historik kan spåras ända till 1500-talet och idag är den ett lika naturligt val till arkitektritade villor och offentliga byggnader som till sommartorp och sjöbodar.

Det finns en rad argument för att välja Rödfärg. En är att det är en naturprodukt med över 20 olika mineraler. Det är det som bidrar till färgens unika egenskaper och vem tycker inte om en fasad som nästan glimmar i kvällssolen.

Vid rödfärgning är förarbetet såsom borsta, tvätta av väggen och maskering en av de viktigaste grundstenarna för ett lyckat och varaktigt resultat.

Tapetsering

Tapeter kan verkligen skapa liv i ett rum och rätt val ger rummet ett ordentligt lyft. Här kan man antingen tapetsera hela rummet eller en bara snygg fondvägg.

Valmöjligheterna av tapet är nästan oändliga, allt från enfärgade och struktur till mönster och fototapeter. Har du en bild du gillar? Om den är i hög kvalitet så är det inga problem att göra en fototapet av den.

Även här är grundligt förarbete viktigt eftersom det har stor inverkan på slutresultatet. Som i alla våra uppdrag är vi noggranna, här är rivning av gamla tapeter och spackling en förutsättning för ett hållbart slutresultat.

Måleri och tapetsering

Fönsterrenovering

Snickeriarbeten

Lackering