Skip to main content

Fri offert

Referenser

Som Projektledare i många arbeten så har jag mycket kontakt med Deurells Måleri.
Som företag tillsammans med anställda lämnar de ett professionellt intryck, i allt från anbudspriser till färdigt arbete. Bra och fina arbeten tillsammans med konkurrenskraftiga priser helt enkelt!
Man känner sig trygg i arbeten beställda av Deurells.
Rekommenderas till alla som värdesätter en bra kontakt med ett fint slutresultat.
Filip Norell Mörbylånga Bostad AB

Deurells Måleri är proffsiga från början till slut, ordning och reda genomsyrar hela verksamheten. Trevliga och mycket duktiga medarbetare som håller det dem lovar.
Sven Olin BFR Ekerum

Tack för ett mycket gott samarbete i projekt Norrgård. God kommunikation och professionellt arbete genom hela processen med hantverkare såväl som med ledning.
Niclas Lindqvist Glebe

Vi samarbetar med Deurells Måleri eftersom det är ett proffsigt företag som gör bra jobb, både stora som små. Tack vare bra samarbete och bred kunskap löser de även akuta problem med bra resultat.
Fredrik Karlsson Tillinge Bygg AB

Ett mycket bra och noggrant arbete av Deurells Måleri
Styrelsen Enebacken BFR Algutsrum

Trevligt och bra samarbete genom hela projektet Bergagården. Levererat kanonresultat av kunnig och pålitlig personal. Håller tidplanen och lämnar snyggt och rent efter sig.
Jocke Persson Åkersson Bygg

Referensprojekt
Bergagården  – 95 lägenheter
BFR Ekerum Golfby område 1 – 87 boningshus med carport
KV Norrgården
BFR Enebacken
Bergkvarabuss bussdepå Länna

Deurells Måleri fick i uppdrag att spackla och måla nya gipstak samt spackla och grundmåla nya gipsväggar i samband med totalrenovering av bottenplan i vår villa. Vi hade bokat in en veckas semester och Stefan och hans gäng ställde upp och styrde arbetet så för oss var det bara att dra iväg. Vet inte hur de bar sig åt men när vi kom hem var allt klart och avstädat. För oss återstod ”enbart” att hänga dit tapeterna, önskar man var lika effektiv. Vi blev och är fortfarande väldigt nöjda med resultatet och kan därför varmt rekommendera Deurells Måleri.
Henrik & Emmie

Jag har haft samarbete med Stefan Deurell i många år då han var anställd på en målerifirma i Nybro där han skötte planeringen av dom jobben som vi hade . Då Stefan startade Deurells Måleri AB så var det en självklarhet att fortsätta att anlita hans firma! Deurells måleri har visat att dom är mycket noggranna och professionella då det gäller både planering och utförandet på dom jobben dom gjort åt mig,löser även mindre jobb på väldigt kort varsel då det är viktigt för mig att få jobben gjorda snabbt iom att jag jobbar mycket åt försäkringsbolag. Jag kan alltså med gott samvete rekommendera Deurells Måleri.
Peter Jonsson, Bosses Bygg i Nybro AB

Stefan målade om min villa våren 2019 och det var genuin kvalitet hela vägen, i allt från bemötande och planering till slutresultat. Han blev klar före utsatt tid och det var aldrig några problem. Rekommenderas varmt.
Anette

Tog hjälp av Deurells måleri när jag skulle måla om min villa. Fick ett positivt bemötande och snabb offert som matchade min tänkte prisbild. De jobbade effektivt och resultatet blev mycket bra! En bekväm resa med bra resultat och trevligt bemötande.
Jakob

Deurells Måleri är proffsiga, punktliga och produktiva.
Mattias

Deurells måleri är firman som alltid ställer upp och gör fina jobb.
Christian Byggbolaget Öland AB