Fri offert

Referenser

Deurells Måleri fick i uppdrag att spackla och måla nya gipstak samt spackla och grundmåla nya gipsväggar i samband med totalrenovering av bottenplan i vår villa. Vi hade bokat in en veckas semester och Stefan och hans gäng ställde upp och styrde arbetet så för oss var det bara att dra iväg. Vet inte hur de bar sig åt men när vi kom hem var allt klart och avstädat. För oss återstod ”enbart” att hänga dit tapeterna, önskar man var lika effektiv. Vi blev och är fortfarande väldigt nöjda med resultatet och kan därför varmt rekommendera Deurells Måleri.
Henrik & Emmie

Jag har haft samarbete med Stefan Deurell i många år då han var anställd på en målerifirma i Nybro där han skötte planeringen av dom jobben som vi hade . Då Stefan startade Deurells Måleri AB så var det en självklarhet att förtsätta att anlita hans firma! Deurells måleri har visat att dom är mycket noggranna och proffesionella då det gäller både planering och utförandet på dom jobben dom gjort åt mig,löser även mindre jobb på väldigt kort varsel då det är viktigt för mig att få jobben gjorda snabbt iom att jag jobbar mycket åt försäkringsbolag. Jag kan alltså med gott samvete rekomendera Deurells Måleri.
Peter Jonsson, Bosses Bygg i Nybro AB

Stefan målade om min villa våren 2019 och det var genuin kvalitet hela vägen, i allt från bemötande och planering till slutresultat. Han blev klar före utsatt tid och det var aldrig några problem. Rekommenderas varmt.
Anette

Tog hjälp av Deurells måleri när jag skulle måla om min villa. Fick ett positivt bemötande och snabb offert som matchade min tänkte prisbild. De jobbade effektivt och resultatet blev mycket bra! En bekväm resa med bra resultat och trevligt bemötande.
Jakob

Deurells Måleri är proffsiga, punktliga och produktiva.
Mattias

Deurells måleri är firman som alltid ställer upp och gör fina jobb.
Christian Byggbolaget Öland AB

Adress

Deurells Måleri AB
Brostorp 220
386 95 Färjestaden

Organisationsnr.

559232-4841

Kontakt

070 – 83 83 725
stefan@deurellsmaleri.se

Sociala medier

© Deurells Måleri AB