Skip to main content

Fri offert

Om Deurells Måleri

Deurells Måleri startade som enskild firma 2019 och i 2020 har vi ombildat till Deurells Måleri AB. Efter en stark vår 2019 och en stor efterfrågan så har vi idag knutit till oss några av länets bästa medarbetare som tillför en bred yrkeskunskap med kvalitet högst på dagordningen.

Vi är idag 13 anställda målare, 2 fönstertekniker, 3 lärlingar, 1 lager och 1 admin och några riktigt bra samarbetspartners som hjälper till. Våra lokaler ligger i Algutsrum på Öland där vi har tillgång till lager, snickeri samt fönsterverkstad. Vi har båda kommunerna på Öland, Kalmar och Nybro med omnejd som arbetsplats. Vår ambition är att etablera oss och bli ett tryggt val när det kommer till måleriets olika moment.

Vår bästa reklam är våra kunder som vi alltid sätter i fokus, bra relationer bygger en långsiktig plattform, där vår flexibilitet är vår styrka och inget jobb är för litet. Behöver ni hjälp med fasadmålning, tapetsering, taktvätt, spackling målning av eran nya villa eller varför inte ett nytt middagsbord i betong så ring oss.