Skip to main content

Fri offert

Har ni funderat på att byta bord?

Varför inte ett stilrent och snyggt middagsbord i betong eller ett avlastningsbord till hallen. Vad sägs om ett nytt soffbord. Bara fantasin sätter gränser då vi skapar unika betongytor för golv, väggar möbler och tak.

Bord/matbord/soffbord

Skivan gjuts i form från 30 mm till 50 mm och vi applicerar microcement i valfri kulör. Där efter behandlas skivan i högblankt eller i helmatt. Vi har färdiga mått men tar även emot önskemål om måttanpassade skivor till just ert hem.

Köksbänk/stänkskydd

Under senare år har det blivit alltmer populärt med bänkskiva utav microcement och vi erbjuder den här tjänsten. Ska du göra en renovering av ditt kök hemma eller är det så att företagets kök behöver en uppfräschning så ta en extra funderare på microcement bänkskiva, det ger en modern look och lyfter hela rummet.

Badrum

Går du i tankar att renoverare i ditt hem? Lägg en extra tanke på microcement i badrummet då. Det är inte bara snyggt utan det är väldigt praktiskt att använda sig av microcement i badrum. Betongen kan appliceras på nästan alla underlag så länge förarbetet är bra gjort vilket gör att eventuell rivning i badrummet inte behövs – om du inte tänker positionera ut de olika inredningarna på annat sätt.

Microcement i badrummet ger en modern stil och en mjukare känsla än klinkers med dess flammighet och struktur. Dessutom är microcement 100% vattentätt – vilket gör det perfekt att användas i ett badrum.

Att använda sig av golvvärme under cementen i badrummet är inga problem. Tvärtom så leder materialet värme väldigt bra och då det bara bygger på några mm från underlaget så är avståndet till dina fötter inte så stor. Det första lagret isolerar neråt och det översta leder värmen. Så att ditt badrumsgolv i microcement kommer vara skönt att gå på.

Man kan såklart också använda sig av microcement i badrum på andra ställen än golvet. Varför inte på ditt handfat eller väggarna? Kanske har du ett badkar du vill klä in i betong? Det går också bra att göra, materialet kommer vara av annan kaliber som är mer vattentåligt men utseendet blir detsamma.

Glöm inte att det inte bara är grått som gäller, cementen kan göras i olika färger så du kanske vill ha din favoritfärg på microcementen i badrummet! Om du är intresserad av microcement i badrum så får du mer än gärna kontakta oss med dina frågor.

Betonggolv

Har du funderat på att piffa upp ditt golv hemma eller på företaget. Låt oss göra den här tjänsten åt er. Den industriella looken som man får utav ett betonggolv har varit populärt länge och vi tror trenden är här för att stanna. Oavsett om det är klinkers, trägolv, plastmatta eller annat material så går det att lägga betonggolv på nästan alla befintliga underlag. Om du funderar på att ha ett betonggolv i badrum så gäller samma sak som med annat material – det måste finnas ett godkänt tätskikt.

Vad som främst bör nämnas är att ett betonggolv är miljövänligt eftersom det innehåller ingredienser från naturen. Våra produkter är också miljövänliga enligt certifikat ISO, vilket gör att ett golv i betong är ett utmärkt val ur den aspekten.

Vem som helst kan inte ha ett traditionellt betonggolv i sin bostad/lokal eftersom det blir väldigt tungt och det finns inga garantier att bjälklaget kan bära tyngden. Det är här vi kan hjälpa till med ett alternativ – betonggolv med microcement. Man kan som sagt lägga betonggolv i princip på vilket underlag som helst och det man i stora drag gör är att man lägger tunna lager betong som bara bygger cirka 2-3mm på nuvarande golv. Resultatet av ett betonggolv i microcement är att det inte väger ens hälften av vad ett traditionellt gör – vilket i sin tur gör att dom allra flesta kan fräscha upp sitt nuvarande golv till betonggolv oberoende av hur huset är uppbyggt.

Om du letar efter ett lättstädat golv så är ett betonggolv absolut något att ha i åtanke. Eftersom det inte blir några fogar eller skarvar så gör det städningen enklare och mer effektiv!

Det finns som du kanske förstår många fördelar med ett betonggolv och en fördel som inte har nämnts är att det är värmeledande! Detta betyder att du kan lägga golvvärme utan konstigheter så att golvet inte ska kännas kallt. Det är särskilt lockande om du är sugen på ett betonggolv i badrummet.

När du har bestämt dig för att skaffa ett betonggolv, oavsett om det är till ditt hem eller till jobbet så hör mer än gärna av dig till oss så kan vi komma med förslag och svara på dina frågor.

Betongbord

Våra betongbord är perfekt lämpat för både inom- och utomhus. Vackra att ha i köket eller på uteplatsen. Vi gör snygga och robusta bord i betong i olika storlekar och utföranden.
Önskar ni veta mer om våra möbler i betong är ni varmt välkomna att kontakta oss.